ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κοζάνη: Έκλεψαν ηλικιωμένες με τη «μέθοδο του εναγκαλισμού» – Τους… τσάκωσαν στη Βέροια

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν άμεσα δύο ημεδαποί

Κοζάνη: Έκλεψαν ηλικιωμένες με τη «μέθοδο του εναγκαλισμού» – Τους… τσάκωσαν στη Βέροια

Την Κυριακή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, εξιχνιάστηκαν συνολικά τρεις περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών εκ των οποίων δύο απόπειρες και μία τετελεσμένη που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Κοζάνης.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν άμεσα δύο ημεδαποί, ένας άνδρας 33 ετών και μία γυναίκα 37 ετών, στην πόλη της Βέροιας.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της Κυριακής, η 37χρονη αφού πλησίασε δύο γυναίκες 68 και 74 ετών, σε περιοχή της Κοζάνης, προφασιζόμενη ότι είναι γνωστή τους αποπειράθηκε, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, να προβεί κλοπή σε βάρος τους, ενώ σε άλλη περιοχή της Κοζάνης, αφού πλησίασε 83χρονο, κατάφερε με την ίδια μέθοδο, να αφαιρέσει από αυτόν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και μία κάρτα τραπέζης.

Στη συνέχεια επιβιβαζόταν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος συνεργός της και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο άγνωστα άτομα, τα στοιχεία των οποίων αναζητούνται να ταυτοποιηθούν και αποχωρούσαν.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις, ο 33χρονος και η 37χρονη εντοπίστηκαν χθες το βράδυ στην πόλη της Βέροιας και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.