Κοζάνη: Νεκρός και χωρίς ρούχα εντοπίστηκε ο 55χρονος ψαράς που αγνοούνταν

Η σορός του βρέθηκε από δύο ψαράδες της περιοχής στις ακτές της λίμνης Πολυφύτου

Κοζάνη: Νεκρός και χωρίς ρούχα εντοπίστηκε ο 55χρονος ψαράς που αγνοούνταν

Οι στενοί συνεργάτες του 55χρονου που αγνοούνταν από τις 25 Φεβρουαρίου, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το χειρότερο σενάριο, καθώς η σορός του άτυχου άνδρα ξεβράστηκε στην ακτή.

Ο άτυχος ψαράς εντοπίστηκε νεκρός, δίχως ρούχα στις ακτές της λίμνης Πολυφύτου. Με τη συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, της Ε.Μ.Α.Κ., αλλά και ψαράδων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού που ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Η σορός του 55χρονου βρέθηκε από δύο ψαράδες της περιοχής στις ακτές της λίμνης Πολυφύτου στην Κοζάνη. Για τον εντοπισμό του είχε σημάνει Missing Alert, ενώ μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των Αρχών. Με τη συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, της Ε.Μ.Α.Κ., αλλά και ψαράδων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού για τον αγνοούμενο άνδρα, ενώ τις τελευταίες ημέρες συνέδραμαν και άνδρες του λιμενικού σώματος, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ενός ψαρά, η σoρός του 55χρονου άνδρα βρέθηκε αρκετά μπροστά στην ακτή, με θέση στραμμένη προς το έδαφος, χωρίς ρούχα.

Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, ο άτυχος άνδρας φορούσε μόνο τις κάλτσες και το δεξί του παπούτσι, ενώ η σορός δεν έφερε ιδιαίτερες αλλοιώσεις, λόγω και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή τις τελευταίες μέρες.

«Τον εντοπίσαμε γύρω στις 13:00-14:00 το μεσημέρι μπροστά στην ακτή στον Προφήτη Ηλία στο Σπάρτο, περίπου 5 χλμ. από την γέφυρα, από το σημείο που στάθμευσε το αυτοκίνητο του. Το γεγονός ότι δεν φορούσε ρούχα μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, από την εμπειρία μου και από το σύντομο χρόνο που βρέθηκε, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχουμε βρει επανειλημμένως σορούς, τέτοια περίπτωση να μην έχει ρούχα, δεν μου έχει ξανασυμβεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ένας ψαράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, στη σορό του άτυχου άνδρα θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη, που θα ρίξει φως για τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.