ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κοζάνη: Παρέα νεαρών επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 20χρονο – Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι

Εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε, ο νεαρός στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομειακό ίδρυμα

Κοζάνη: Παρέα νεαρών επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 20χρονο – Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι

Άγριο ξύλο σημειώθηκε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή σε κεντρικό σημείο της Κοζάνης, όταν παρέα νεαρών επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 20χρονο, μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Η αγριότητα του περιστατικού ήταν τόσο μεγάλη που, ο νεαρός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, ωστόσο εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομειακό ίδρυμα.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον εν λόγω νεαρό έσωσαν από τα ακόμη χειρότερα άντρες ασφάλειας άλλου νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, οι οποίοι είναι πολύπειροι επαγγελματίες και έσπευσαν να βοηθήσουν τον τραυματία.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, νεαρών ηλικίας 19-22 ετών, που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του τραυματία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πληροφορίες, τέλος, θέλουν τον νέο αυτό άγριο καυγά να αποτελεί «συνέχεια» ανάλογων επεισοδίων στην Κοζάνη τους τελευταίους μήνες, με θύτες και θύμα ξυλοδαρμού να έχουν εμπλακεί ξανά σε ανάλογα περιστατικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.