ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη – 17χρονη για τον πατέρα της: «Με χτυπάει από πέντε χρονών – Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα»

Η Εισαγγελέας πρότεινε να παραμείνει υπό κράτηση ο 52χρονος, αίτημα που έγινε δεκτό από την έδρα

Κρήτη – 17χρονη για τον πατέρα της: «Με χτυπάει από πέντε χρονών – Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα»

Προθεσμία για να απολογηθεί, ζήτησε και πήρε ο 52χρονος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες ενδοικογενειακής βίας, την πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και την αντίσταση κατά της αρχής.

Η Εισαγγελέας πρότεινε να παραμείνει υπό κράτηση ο 52χρονος, αίτημα που έγινε δεκτό από την έδρα.

Την ίδια ώρα, η 17χρονη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για το περιστατικό, αλλά για τον εφιάλτη που ζούσαν η ίδια και τα αδέρφια της όλα αυτά τα χρόνια:

«Σχόλασα νωρίς. Ο πατέρας μου μου έχει πει να έρχομαι κατευθείαν όταν σχολάω. Κι εγώ άργησα… Έχει συμβεί πολλές φορές να αργώ και αυτή είναι αιτία για να με χτυπήσει.

Με χτυπάει από πέντε χρονών, χτυπάει και τα αδέρφια μου. Βρήκα το θάρρος να μιλήσω…. Ήμουν στην κουζίνα και άρχισε να με βρίζει.

Πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω. Ο μόνος τρόπος διαφυγής για μένα είναι το μπαλκόνι, γιατί όταν βγαίνω στο μπαλκόνι σταματάει. Αλλά δεν σταμάτησε.

Με χτυπούσε στο χέρι με ένα μαύρο σκληρό λάστιχο, σαν γκλοπ. Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα. Καμιά φορά του λέει σταμάτα…

Οι γείτονες είχαν καλέσει πολλές φορές την Αστυνομία. Ήθελα να μιλήσω, αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν ότι αν το κάνω, θα έχω δυσάρεστες συνέπειες. Θέλω τα αδέρφια μου να έχουν ένα καλύτερο περιβάλλον. Να είναι ευτυχισμένα», πρόσθεσε η 17χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παππούς των παιδιών και πατέρας του 52χρονου υποστηρίξει πως ήταν όλα ψέματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.