ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: 22χρονος έβγαλε όπλο και πυροβολούσε από το παράθυρο του αυτοκινήτου

Στο όχημα βρέθηκε και ένα όπλο που διαπιστώθηκε ότι ήταν ρέπλικα

Κρήτη: 22χρονος έβγαλε όπλο και πυροβολούσε από το παράθυρο του αυτοκινήτου

Πανικός επικράτησε στην περιοχή των Αστερουσίων στην Κρήτη, όταν ένας 22χρονος έβγαλε το χέρι του από το τζάμι του αυτοκινήτου και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, χωρίς να αντιλειφθεί ότι σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ένα περιπολικό.

Με θράσος και αδιαφορία για τις συνέπειες των πράξεων του, πρόταξε το χέρι από το παράθυρο του αυτοκινήτου και άρχισε τις μπαλωθιές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, creta24.gr.

Οι αστυνομικοί απόρησαν με την κίνηση του, αλλά κατάλαβαν ότι ο 22χρονος, είχε φύγει από γλέντι πριν από τον γάμο που έγινε σε χωριό του δήμου Γόρτυνας.

Ο 22χρονος ατάραχος και αφού σταμάτησε να πατάει τη σκανδάλη, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο για να φύγει.

Το περιπολικό τον ακολούθησε διακριτικά και με την πρώτη ευκαιρία του έκανε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, κάτι που προσπάθησε να αποφύγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια στιγμή μάλιστα, άφησε και το αυτοκίνητό του και άρχισε να τρέχει σε ένα χωράφι. Οι άνδρες του Α.Τ Αστερουσίων, κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον ακινητοποιήσουν, ενώ στο όχημα βρέθηκε και ένα όπλο που διαπιστώθηκε ότι ήταν ρέπλικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.