ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: 36χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και συνελήφθη

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις

Κρήτη: 36χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και συνελήφθη

Άλλο ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε ζευγάρι όταν ο σύζυγος (Έλληνας, ηλικίας 36 ετών) φέρεται να χτύπησε στο πρόσωπο την αλλοδαπή γυναίκα του.

Το περιστατικό βίας συνέβη στον οικισμό της Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου.

Μετά το επεισόδιο η σύζυγος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατήγγειλε τον σύζυγο της για ξυλοδαρμό με συνέπεια εκείνος να συλληφθεί από τους αστυνομικούς. Ο 36χρονος κρατείται πλέον στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα, ενώ βρίσκονταν ακόμα στο τμήμα για τη διεκπεραίωση της καταγγελίας, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν νιώθει καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα οι αστυνομικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου παρέλαβαν την γυναίκα και την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου υποβάλλεται σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται το πόρισμα των ιατρών εάν θα μείνει για νοσηλεία ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.