ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κρήτη: 41χρονος κατήγγειλε ότι τέσσερα άτομα του έστησαν ενέδρα στον Μυλοπόταμο (βίντεο)

Του πέταξαν πέτρες στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Κρήτη: 41χρονος κατήγγειλε ότι τέσσερα άτομα του έστησαν ενέδρα στον Μυλοπόταμο (βίντεο)

Ένας 41χρονος άνδρας, κατήγγειλε στις Αρχές, ότι το βράδυ της Κυριακής (28/4) έπεσε θύμα ενέδρας τεσσάρων ατόμων την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Όπως αναφέρει τοπικό μέσο, ο 41χρονος κατήγγειλε ότι οι τέσσερις δράστες, τους δύο από τους οποίους γνώριζε, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στήνοντάς του ενέδρα.

Οι δράστες στη συνέχεια επιτέθηκαν αρχικά στο όχημα με πέτρες προκαλώντας υλικές ζημιές ενώ ακολούθως τον έβγαλαν έξω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Ο ίδιος φέρεται να αναγνώρισε τους δύο, έναν 48χρονο κι έναν 49χρονο, ενώ τους άλλους δύο δεν τους γνώριζε, όπως είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Το θύμα της επίθεσης με τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πίσω από το περιστατικό φαίνεται πως βρίσκονται οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών με την αστυνομία να «χτενίζει» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.