ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κρήτη: 48χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο Ηράκλειο – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού

Κρήτη: 48χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο Ηράκλειο – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού αποπειράθηκε να βάλει χθες Παρασκευή (10/5) ένας 48χρονος που κατοικεί στην τοπική κοινότητα του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την τελευταία στιγμή, οι δικοί του παρενέβησαν έγκαιρα και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν από την αγχόνη, ενώ το ΕΚΑΒ κλήθηκε άμεσα και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο 48χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου, όπου δέχεται την αναγκαία ιατρική φροντίδα. Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, ενώ οι γιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη επίσημη δήλωση σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην απόπειρα αυτοκτονίας, με την έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περίπτωση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της έγκαιρης παρέμβασης και της ψυχολογικής υποστήριξης σε περιπτώσεις κρίσης, καθώς και την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.