ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: 61χρονος έκρυβε ποσότητες κάνναβης στον προφυλακτήρα αυτοκινήτου

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου

Κρήτη: 61χρονος έκρυβε ποσότητες κάνναβης στον προφυλακτήρα αυτοκινήτου

Ένας 61χρονος άνδρας συνελήφθη κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένες στον προφυλακτήρα του δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 392 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και το κινητό τηλέφωνο του οδηγού.

Ο 61χρονος δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση και στην συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή, απόκρυψη και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.