ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: 80χρονος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του – Οι γείτονες έσωσαν την 75χρονη

Τρομαγμένοι άκουγαν τις κραυγές της 75χρονης γυναίκας οι γείτονες του ζευγαριού

Κρήτη: 80χρονος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του – Οι γείτονες έσωσαν την 75χρονη

Ηλικιωμένος άνδρας από το Ηράκλειο Κρήτης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της ηλικιωμένης συζύγου του στο Ηράκλειο.

Για το απίστευτο περιστατικό η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γείτονες, οι οποίοι άκουγαν τις φωνές της 75χρονης γυναίκας , η οποία δεχόταν χτυπήματα από τον 80χρονο σύζυγό της.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος φέρεται να τραβούσε από τα μαλλιά, να έπιανε από το λαιμό και να χτυπούσε την επί πολλών δεκαετιών σύζυγό του, στο σπίτι τους όπου διαμένουν σε περιοχή του Ηρακλείου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περίπτωση όμως του ηλικιωμένου ζευγαριού δεν ήταν η μοναδική που απασχόλησε την τοπική αστυνομία. Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε και μια 40χρονη εκπαιδευτικός, η οποία, όμως, επίσης συνελήφθη, καθώς υπήρξε και σε βάρος της μήνυση για ξυλοδαρμό από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Έτσι, και οι δύο συνελήφθησαν μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.