ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: «Άδειασαν» εξοχικό στο Λασίθι αφού κατέστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας

Οι άγνωστοι δράστες «σήκωσαν» από το σπίτι τις ηλεκτρικές συσκευές τα έπιπλα, ενώ άδειασαν επίσης το ψυγείο

Κρήτη: «Άδειασαν» εξοχικό στο Λασίθι αφού κατέστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες ενός εξοχικού στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, όταν πήγαν να το ετοιμάσουν για να υποδεχθούν φίλους τους και το βρήκαν εντελώς… άδειο.

Κατά την διάρκεια της πολυήμερης απουσίας τους, είχαν εισβάλει διαρρήκτες που έκαναν κανονική… μετακόμιση!

Οι άγνωστοι δράστες, που φρόντισαν να κόψουν τα καλώδια από τις κάμερες ασφαλείας και να πάρουν μαζί τους το καταγραφικό μηχάνημα, είχαν “σηκώσει” από το σπίτι τις ηλεκτρικές συσκευές και τα έπιπλα , αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτά, καθώς είχαν αδειάσει το ψυγείο και τα ντουλάπια από όλα τα τρόφιμα και είχαν πάρει ακόμη και τα κρασιά και τις μπύρες!

Οι ιδιοκτήτες κάλεσαν την Αστυνομία και συνεργείο του εγκληματολογικού πήρε αποτυπώματα από τους χώρους που κινήθηκαν οι δράστες. Οι άνδρες της Ασφάλειας αναζητούν πλάνα από τις κάμερες γειτονικών σπιτιών, που ίσως έχουν καταγράψει τους εισβολείς, καθώς σίγουρα φόρτωσαν σε κάποιο όχημα τα κλοπιμαία.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη μετά από δυόμισι χρόνια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άκρη του νήματος για την διάρρηξη ενός σπιτιού στη Θήβα που είχε γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου του 2019, βρέθηκε μετά από δυόμισι χρόνια! Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, προέκυψε ότι αυτός που είχε παραβιάσει την κεντρική είσοδο και είχε κλέψει χρήματα, διάφορα κοσμήματα και τρία κινητά, ήταν ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.