ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Άγνωστοι άρπαξαν 60 κιλά ελαιόλαδο από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία – Δεύτερη κλοπή μέσα σε λίγες μέρες

Έξι ημέρες πριν είχαν αφαιρέσει τάματα και μέρος του διάκοσμου του ναού

Κρήτη: Άγνωστοι άρπαξαν 60 κιλά ελαιόλαδο από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία – Δεύτερη κλοπή μέσα σε λίγες μέρες

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο ιερός ναός Προφήτη Ηλία έγινε στόχος για άγνωστους δράστες, οι οποίοι άρπαξαν 60 κιλά ελαιόλαδο.

Το νέο χτύπημα σημειώθηκε ακριβώς έξι ημέρες από το προηγούμενο κατά το οποίο οι δράστες είχαν αφαιρέσει τάματα και μέρος του διάκοσμου του ναού.

Σύμφωνα με τον εφημέριο, επιχείρησαν να παραβιάσουν και τα γραφεία καθώς υπήρχαν ίχνη στην είσοδο κι αφού δεν τα κατάφεραν, περιορίστηκαν στην αποθήκη.

Οι άγνωστοι έδρασαν με τον ίδιο τρόπο, μεταμεσονύχτιες ή πρώτες πρωινές ώρες κι αφού κατάφεραν να παραβιάσουν με λοστό τα ξύλινα παραθυρόφυλλά.

«Δυστυχώς σήκωσαν το βαρέλι όπως ήταν και το πήραν. Από αυτό δίναμε και σε πιστούς που είχαν ανάγκη. Ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν και τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν, δείχνουν ότι είναι οι ίδιοι», σημείωσε ο πατήρ Εμμανουήλ Μπιτζανάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος δεν έχει καμία αμφιβολία πως τα περιστατικά σε βάρος του ναού δεν είναι τυχαία και εκτιμά πως έχουν στόχο συνολικά το περιβάλλον του ιερού ναού Προφήτη Ηλία. Από την καταγραφή που έγινε πάντως διαπιστώθηκε πως η λεία των διαρρηκτών περιορίστηκε στο βαρέλι με το λάδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.