ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Αναγνωρίστηκε διαμελισμένο πτώμα που είχε βρεθεί στο Ρέθυμνο -Ανήκει σε 52χρονη

Είχε ξεβραστεί τον περασμένο Ιούλιο στην παραλία της Eπισκοπής

Κρήτη: Αναγνωρίστηκε διαμελισμένο πτώμα που είχε βρεθεί στο Ρέθυμνο -Ανήκει σε 52χρονη

Αναγνωρίστηκε μετά από μήνες ερευνών, αναλύσεων τοξικολογικών αποτελεσμάτων, καθώς και ιατροδικαστικών εξετάσεων, το πτώμα που είχε ξεβραστεί τον περασμένο Ιούλιο στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Όπως ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα, μετά από ταυτοποίηση του γενετικού υλικού, βρέθηκε πως το πτώμα ανήκει σε 52χρονη αλλοδαπή.

Θυμίζεται το ανθρώπινο πτώμα που είχε ξεβραστεί από τη θάλασσα, είχαν παρατηρήσει λουόμενοι, που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία της Eπισκοπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και ως εκ τούτου δεν ήταν σαφές αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.