ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Kρήτη: Aναστάτωση στο νοσοκομείο Χανίων – Άνδρας μαχαίρωσε εργαζόμενο

Τον μαχαίρωσε τρεις φορές στο μηρό

Kρήτη: Aναστάτωση στο νοσοκομείο Χανίων – Άνδρας μαχαίρωσε εργαζόμενο

Ενα σοβαρό περιστατικό που αναδεικνύει την έλλειψη ασφάλειας στη χώρα μας ακόμα και στους χώρους δημόσιαας υγείας αλλά και τον κίνδυνο των ασθενών μέσα στα νοσοκομεία, φέρνει στο προσκήνιο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης εργαζόμενος της υπηρεσίας φύλαξης του νοσοκομείου Χανίων μαχαιρώθηκε από ασθενή.

«Από τύχη γλύτωσε» σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

“Ο ασθενής περιφέρονταν χωρίς λόγο στα ΤΕΠ τις προηγούμενες ημέρες και εμποδιζε την ομαλή λειτουργία τους. Με εντολή των γιατρών ο εργαζομενος στη φύλαξη τον είχε απομακρύνει, και είχε δεχθεί απειλές. Πήγε λοιπόν χθες και τον μαχαίρωσε τρεις φορές στο μηρό. Ευτυχώς ελαφρά” περιγράφει το συμβάν ο κ. Γιαννάκος.

Στον εργσζομενο προσφέρθηκε η δέουσα ιατρικη φροντίδα και ο άνδρας που είχε ζητήσει περίθαλψη στο νοσοκομείο, κρατείται για να περάσει αυτόφωρο.

“Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται ότι είμαστε απροστάτευτοι στα νοσοκομεία.

Χρειάζονται προσλήψεις φυλάκων, συχνές περιπολίες της αστυνομίας εξω από τα νοσοκομεία, να γίνονται μυνήσεις από τις διοικήσεις των νοσοκομείων για να μη στοχοποιούνται οι εργαζόμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες πριν θρηνήσουμε θύματα” τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.