ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κρήτη: Απαγχονίστηκε 72χρονος άνδρας – «Ήταν καρκινοπαθής και δεν έβρισκε φάρμακο για τη χημειοθεραπεία»

Άφησε σημείωμα μέσα από το οποίο ζητούσε συγγνώμη και την κατανόηση για την απόφαση που πήρε

Κρήτη: Απαγχονίστηκε 72χρονος άνδρας – «Ήταν καρκινοπαθής και δεν έβρισκε φάρμακο για τη χημειοθεραπεία»

Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 72χρονος άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος σύμφωνα με τους συγγενείς του για μήνες δεν μπορούσε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

Αποτέλεσμα όπως αναφέρει ξάδερφός του, ήταν ο καρκίνος στον πνεύμονα να επεκταθεί και ο άτυχος ασθενής να υποφέρει από αφόρητους πόνους.

«Αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του για να γλιτώσει» συμπληρώνει ο ίδιος και εξηγεί πως ο καρκινοπαθής συγγενής του, άφησε σημείωμα μέσα από το οποίο ζητούσε συγγνώμη και την κατανόηση για την απόφαση που πήρε.

Το θέμα είχε αναδείξει πριν από λίγες ημέρες το Ράδιο Κρήτη και είχε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί το φάρμακο που έπρεπε να πάρει ο 72χρονος για τον καρκίνο του πνεύμονα καθώς δεν υπήρχε στην Ελλάδα.

Συγκινημένος μίλησε στο Ράδιο Κρήτη, ξάδελφός του, που είχε αναδείξει το θέμα για να βρεθεί το φάρμακο και να έρθει από το εξωτερικό.

«Μιλήσαμε τελευταία φορά την Κυριακή και ουσιαστικά ήταν σαν να μας αποχαιρετούσε το ίδιο έκανε με όλους ευχαριστώντας τους για όλα. Τρέξαμε εμείς και τα παιδιά του αλλά δυστυχώς δεν τον προλάβαμε» ανέφερε.

Τραγική ειρωνεία ότι μετά την ανάδειξη του προβλήματος, το φάρμακο ήρθε και μάλιστα η πρώτη χημειοθεραπεία ήταν να γίνει σήμερα Τρίτη.

Ο ξάδερφος του αυτόχειρα ανέφερε επίσης στο ekriti.gr ότι στο σημείωμα που άφησε αποχαιρετούσε παιδιά, εγγόνια και τους άλλους συγγενείς, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι δεν άντεχε τους πόνους και ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα επεσήμανε την μεγάλη ταλαιπωρία που είχε υποστεί καθώς δεν μπορούσε να κάνει ούτε την εξέταση με το ειδικό ακτινολογικό μηχάνημα PET SCAN που υπάρχει στο ΠΑΓΝΗ για να διαπιστωθεί εάν είχε εξαπλωθεί ο καρκίνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.