Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο πατέρας της 34χρονης που κατηγορείται ότι τη βίασε στα Μάλια

Η Βρετανίδα δεν πίστευε ότι ο άνδρας που τη βίασε ήταν ο πατέρας της

Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο πατέρας της 34χρονης που κατηγορείται ότι τη βίασε στα Μάλια

Σήμερα απολογείται ο 70χρονος Βρετανός που συνελήφθη για τον βιασμό της 34χρονης κόρης του στα Μάλια της Κρήτης.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, ο συλληφθείς Βρετανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό. Ο 70χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος παρέμενε κρατούμενος όλες τις προηγούμενες ημέρες, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου στην ανακρίτρια Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί.

Η 34χρονη γυναίκα μετέβη πριν από μερικά 24ωρα, ούσα σε πολύ κακή κατάσταση, στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Εκεί, κατήγγειλε ότι άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και τη βίασε, ξημερώματα, σε στενό, σε αρκετά κοντινή απόσταση από το μπαρ, όπου νωρίτερα διασκέδαζαν η ίδια και ο πατέρας της.

Σύμφωνα με το neakriti, η γυναίκα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η καταγγέλλουσα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι θυμάται μόνο ότι ο άνδρας που τη βίασε φορούσε άσπρα ρούχα.

Τι έδειξαν οι κάμερες

Οι έρευνες των αστυνομικών στράφηκαν, μεταξύ άλλων, στην εξέταση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όπου διασκέδαζαν το επίμαχο βράδυ πατέρας και κόρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το εν λόγω υλικό φαίνεται ότι ο 70χρονος άνδρας φέρεται να φορά άσπρα ρούχα. Επίσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «ΝΚ», την ώρα που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο κατάστημα, ο Βρετανός φέρεται να προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της κόρης του, η οποία φαίνεται να αντιδρά ενοχλημένη. Πάντως, τόσο η καταγγέλλουσα, όσο και ο κατηγορούμενος φαίνονται να είναι εμφανώς μεθυσμένοι.

Στο άκουσμα της είδησης της σύλληψης του πατέρα της, η 34χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι αποκλείεται ο άνδρας που τη βίασε να ήταν ο ίδιος ο πατέρας της.

Απέφυγε να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Oλες τις προηγούμενες ημέρες ο κατηγορούμενος παρέμενε κρατούμενος. Σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο, κατά τις πρώτες ώρες μετά τη σύλληψή του ο 70χρονος – πέρα από το ότι διατράνωνε ότι είναι αθώος κι ότι άδικα κατηγορείται για την αποτρόπαια αυτή πράξη – παρέμενε σιωπηλός, αποφεύγοντας να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι – τουλάχιστον κατά τις πρώτες ώρες μετά τη σύλληψή του – ο κατηγορούμενος δεν ήθελε δικηγόρο να τον υπερασπιστεί. Ωστόσο, όπως προβλέπεται από τον νόμο σε τέτοιες περιπτώσεις, επρόκειτο να του διοριστεί αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης από τις αρμόδιες ανακριτικές Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.