ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνιγμένοι δίπλα στα κανό τους 1,5 μίλι από την ακτή βρέθηκαν οι δύο αγνοούμενοι άντρες (φώτο)

Είχαν αποπλεύσει το πρωί της Κυριακής στο Λιβυκό Πέλαγος

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνιγμένοι δίπλα στα κανό τους 1,5 μίλι από την ακτή βρέθηκαν οι δύο αγνοούμενοι άντρες (φώτο)

Νεκροί ανασύρθηκαν από την θάλασσα πριν λίγη ώρα, ο 50χρονος Κώστας Μ. και ο 44χρονος Τάσος Θ., που αγνοούνταν από χθες καθώς είχαν βγει με τα κανό τους στην θάλασσα και παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους.

Αρχικά εντοπίστηκε το κανό του 50χρονου και στη συνέχεια η σορός του άνδρα, ο οποίος είχε πνιγεί. Λίγο αργότερα νεκρός εντοπίστηκε και ο 44χρονος φίλος του.

Οι δύο άνδρες αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι, οπότε και είχαν βγει στα ανοιχτά με το κανό τους και παρασύρθηκαν από τους δυνατούς ανέμους.

Δείτε φωτογραφίες των δύο αδικοχαμένων αντρών:

O 44χρονος Τάσος Θ.

Ο 50χρονος Κώστας Μ.

Οι δύο Ρεθυμνιώτες, ηλικίας 50 και 44 ετών, εντοπίστηκαν 1,5 ναυτικό μίλι ανατολικά των Σφακίων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν πρόσωπα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, οι Ρεθυμνιώτες ξεκίνησαν από τη Χώρα Σφακίων γύρω στις 8 το πρωί, οπότε και επικρατούσαν κατάλληλες καιρικές συνθήκες, για να απολαύσουν το χόμπι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξαφνικά ενισχύθηκαν οι βοριάδες και τους παρέσυραν στα ανοιχτά. Φαίνεται πως, παρά τις προσπάθειές τους να επιστρέψουν στη Χώρα Σφακίων, δεν τα κατάφεραν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.