ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Διατάχθηκε για τις καταγγελίες βιασμού του 17χρονου από συγκρατούμενούς του

Ο 17χρονος από το Ηράκλειο αποφυλακίστηκε στις 17 Μαρτίου του 2023 από το ειδικό κατάστημα κράτησης νέων

Κρήτη: Διατάχθηκε για τις καταγγελίες βιασμού του 17χρονου από συγκρατούμενούς του

Άμεση ήταν η αντίδραση της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όταν ενημερώθηκε για τις καταγγελίες βιασμών και ξυλοδαρμών του 17χρονου πρώην έγκλειστου από το Ηράκλειο, από συγκρατούμενους του στο σωφρονιστικό κατάστημα νέων στην Κασσαβέτεια της Μαγνησίας.

Ο 17χρονος από το Ηράκλειο αποφυλακίστηκε στις 17 Μαρτίου του 2023 από το ειδικό κατάστημα κράτησης νέων και λίγες ημέρες αργότερα, μαζί με τους γονείς του προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου όπου κι έκανε την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Μάλιστα, κατονόμασε 5 άτομα τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, κακοποιήσαν σεξουαλικά εκτός από τον ίδιο κι ένα ακόμα παιδί.

Σύμφωνα με πήγες, η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ενημερώθηκε σήμερα Πέμπτη (4.5.2023) από τα ΜΜΕ για την υπόθεση και απευθύνθηκε άμεσα στην εισαγγελία πρωτοδικών Βόλου, όπου διεξάγει την πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα για την καταγγελία του παιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 17χρονος παρέμεινε στο σωφρονιστικό κατάστημα της Κασσαβέτειας για περίπου 6 μήνες, ενώ όπως αναφέρουν οι δικοί του από την ημέρα που επέστρεψε στο σπίτι του είναι κλεισμένος συνεχώς σε αυτό και μιλάει μόνο σε συγγενικά του πρόσωπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.