ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Δύο αδέρφια προσπάθησαν να επιτεθούν με καλάσνικοφ 42χρονο στη Μεσαρά

Είχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους

Κρήτη: Δύο αδέρφια προσπάθησαν να επιτεθούν με καλάσνικοφ 42χρονο στη Μεσαρά

Αστυνομικοί του τμήματος Αρχανών- Αστερουσίων, της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α.Ε., στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης (29/3), “ττένισαν” δυο κοινότητες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, για τον εντοπισμό δύο αδελφών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των πυροβολισμών με Καλάσνικοφ εναντίον ενός 42χρονου, το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο κίνητρο των δύο δραστών της επίθεσης ηλικίας 31 και 22 χρόνων, που φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές με τον 42χρονο, ο οποίος μάλιστα είναι συγγενής τους. Μάλιστα, σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το θύμα, όσο και ο ένας από τα αδέλφια έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έρευνες στα σπίτια και άλλους χώρους των δύο νεαρών, αλλά δεν εντοπίστηκαν.

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον 42χρονο κτηνοτρόφο κρυμμένοι σε θάμνους κοντά στο πάρκινγκ ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή Πραιτώρια του Ασημίου στη Μεσαρά. Μόλις εκείνος άναψε τη μηχανή στο αυτοκίνητο της συζύγου του, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το πρατήριο, άρχισαν να πυροβολούν με Καλάσνικοφ εναντίον του.

Ο 42χρονος στάθηκε τυχερός, αφού γλίτωσε από τις σφαίρες. Ωστόσο, προκάλεσε τροχαίο στην προσπάθειά του να διαφύγει κι έτσι εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και ξέφυγε τρέχοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.