Κρήτη: Δυο γυμναστές κατηγορούνται για βία εναντίον μαθητών

Οι καταγγελίες από τους γονείς για τους γυμναστές σε Χανιά και Ηράκλειο

Κρήτη: Δυο γυμναστές κατηγορούνται για βία εναντίον μαθητών

Διπλή αναστάτωση προκάλεσαν στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κρήτης οι καταγγελίες για βίαια περιστατικά με θύματα δυο μαθητές Δημοτικών σχολείων στο Ηράκλειο και τα Χανιά, στα οποία φέρονται να πρωταγωνίστησαν οι δάσκαλοί τους της γυμναστικής που αναζητούνται από την Αστυνομία!

Το πρώτο περιστατικό κατήγγειλε στο Β’ αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου ένας 36χρονος πατέρας, ο οποίος υπέβαλε την Τετάρτη μήνυση κατά του 52χρονου δασκάλου της γυμναστικής σε Δημοτικό σχολείο του νομού, υποστηρίζοντας ότι εξύβρισε τον γιο του που είναι μαθητής της Έκτης τάξης. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον εκπαιδευτικό, όμως δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δεύτερο περιστατικό φέρεται να συνέβη μέσα σε ένα Δημοτικό σχολείο περιοχής του δήμου Χανίων, με φερόμενο ως δράστη τον 65χρονο γυμναστή ο οποίος κατηγορείται από την 35χρονη μητέρα ενός 12χρονου μαθητή ότι βιαιοπράγησε σε βάρος του το μεσημέρι της Τρίτης, αρπάζοντάς τον από τον λαιμό και προκαλώντας του εκδορές, για αιτία που δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής. Και σε αυτή την περίπτωση, οι γονείς του αγοριού υπέβαλαν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αλλά ο γυμναστής δεν εντοπίστηκε και αναζητείται, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.