ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Εξαφανίστηκε 72χρονος Γερμανός – Τον ψάχνουν με drone και τον σκύλο «Ελπίδα»

Βρισκόταν στο εξοχικό του στο Καστρί της Βιάννου για διακοπές

Κρήτη: Εξαφανίστηκε 72χρονος Γερμανός – Τον ψάχνουν με drone και τον σκύλο «Ελπίδα»

Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 72χρονου Γερμανού, που εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη στην Κρήτη.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν ο σκύλος “Ελπίδα” της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τους δύο εκπαιδευτές, δύο πυροσβέστες από το ΠΚ Βιάννου, καθώς και το drone της Πυροσβεστικής με δύο χειριστές. Στις έρευνες συμμετέχει και η ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος άνδρας βρισκόταν στο εξοχικό του στο Καστρί της Βιάννου για διακοπές.

Στις 25 Ιουλίου είχε επικοινωνήσει με τον γιο του στη Γερμανία, αναφέροντας πως την επόμενη ημέρα θα επιστρέψει στη χώρα τους.

Ωστόσο, το ταξίδι πίσω στη Γερμανία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφήνοντας τον γιο του με ανησυχίες και φόβους για την εξαφάνισή του.

Αμέσως μετά τη λήψη του μηνύματος, η αστυνομία ενεργοποίησε έναν ολόκληρο μηχανισμό, με τη συμμετοχή της πυροσβεστικής και του λιμεναρχείου, προκειμένου να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Οι αρχές διενεργούν έλεγχο των καμερών ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ίχνη του 72χρονου, ενώ παράλληλα ερευνούν το κινητό του τηλέφωνο, προσπαθώντας να διαπιστώσουν την τελευταία του τοποθεσία.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κληθεί να συνεργαστούν με τις αρχές, παρέχοντας οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εντοπισμό του αγνοούμενου άνδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναζήτηση συνεχίζεται με μεγάλη προσοχή και αφοσίωση, με την ελπίδα να βρεθεί άμεσα ο 72χρονος, και να λυθούν τα μυστήρια γύρω από τον εξαφάνισή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.