ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Εξιχνιάστηκαν 8 υποθέσεις κλοπών στα Χανιά

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία

Κρήτη: Εξιχνιάστηκαν 8 υποθέσεις κλοπών στα Χανιά

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 8 υποθέσεων κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης τον Χανίων (6 τετελεσμένων και 2 απόπειρες) καθώς και 1 κλοπή Ι.Χ αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.11.2022 έως και 07.12.2022 ο συλληφθέντας μαζί μ ένα άλλο άτομο την ταυτότητα του οποίου γνωρίζουν οι αστυνομικοί, είχαν διαπράξει 8 υποθέσεων κλοπών (6 τετελεσμένων και 2 απόπειρες) σε καταστήματα, καθώς και μία κλοπή Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.545 ευρώ καθώς και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 950 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • To χρηματικό ποσό των 1.170 ευρώ,
  • Δύο κινητά τηλέφωνα και
  • Δύο αφαιρεθέντες χρεωστικές κάρτες.
  • Επιπλέον το Ι.Χ αυτοκίνητο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του από αστυνομικούς της
  • Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.