ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Ελεύθερος ο λιμενικός που κατηγορείται ότι ζητούσε χρήματα και τσιγάρα για να μην επιθεωρεί τα πλοία

Ο λιμενικός φέρεται να ζήτησε συγγνώμη

Κρήτη: Ελεύθερος ο λιμενικός που κατηγορείται ότι ζητούσε χρήματα και τσιγάρα για να μην επιθεωρεί τα πλοία

O 47χρονος λιμενικός από την Κρήτη ο οποίος κατηγορείται ότι ζητούσε χρήματα και τσιγάρα για να αφήνει τα πλοία να περνούν χωρίς έλεγχο, βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Ο 47χρονος, σύμφωνα με το neakriti.gr, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με περιοριστικούς όρους.

Ο λιμενικός, όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, να δήλωσε μεταμέλεια και να είπε ότι νιώθει ντροπή όμως δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες ούτε τις έκνομες πράξεις που του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος που υπηρετούσε ως λιμενοσταθμάρχης συνελήφθη από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ ύστερα από παρακολούθηση δύο – τριών μηνών, κατά την οποία καταγράφηκαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία έπαιρνε «δώρα», λεφτά και τσιγάρα από καπετάνιους και εταιρείες προκειμένου να μην κάνει έλεγχο στα διαπλέοντα πλοία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, τα «μαύρα» χρήματα φέρεται να τα επένδυε σε κέντρο διασκέδασης, ακίνητα και να είχε και προθεσμιακούς λογαριασμούς ενώ κατά άλλες πληροφορίες δεν δίστασε να σκεφτεί να χρησιμοποιήσει και τα ονόματα της συζύγου και της μητέρας του για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.