ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Επέστρεψαν στο σπίτι τους και δεν πίστευαν σε αυτό που αντίκρισαν (φώτο)

Η διάρρηξη και το σοκ των ιδιοκτητών

Κρήτη: Επέστρεψαν στο σπίτι τους και δεν πίστευαν σε αυτό που αντίκρισαν (φώτο)

Διάρρηξη σημειώθηκε στην Κρήτη την ώρα που οι ιδιοκτήτες είχαν βγει για να κάνουν ψώνια.

Θύματα θρασύτατων διαρρηκτών έπεσαν, λίγα 24ωρα πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (23/12), ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στο χωριό Μοναστηράκι του σεισμόπληκτου Δήμου Μινώα Πεδιάδας στην Κρήτη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις επόμενες φωτογραφίες, οι δράστες έκαναν γης μαδιάμ τους χώρους του σπιτιού ψάχνοντας οτιδήποτε θα μπορούσαν να πάρουν μαζί τους.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αρκαλοχωρίου έχουν καταγράψει το συμβάν, έχουν πάρει τα απαραίτητα αποτυπώματα και διερευνούν την υπόθεση.

Η κλοπή, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες έγινε τις ώρες που βρέθηκαν στο Ηράκλειο για ψώνια! Έκπληκτοι όταν επέστρεψαν, αντίκρισαν το σκηνικό που βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες.

Ωστόσο όπως σημειώνει το θύμα, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αρκετές διαρρήξεις στα χωριά Ίνι, Μοναστηράκι και Μαχαιρά.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που βρέθηκε στο στόχαστρο των διαρρηκτών σχολιάζει πώς μονάχα την περίοδο του σεισμού υπήρχε κινητικότητα από την Αστυνομία και τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες, ζητούν την αύξηση των περιπολιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.