ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Επιχειρηματίας ζητούσε από τους εργαζόμενους πίσω τα χρήματα που τους έδωσε!

Τον κατήγγειλαν τρεις εργαζόμενοι της επιχείρησής του

Κρήτη: Επιχειρηματίας ζητούσε από τους εργαζόμενους πίσω τα χρήματα που τους έδωσε!

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε επιχειρηματία στην Κρήτη ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για εκβίαση και παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη χθες (3/11) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελίες που είχαν φτάσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, από τρεις εργαζόμενους σε επιχείρηση που διατηρεί, ότι από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2022 τους εξανάγκαζε να του επιστρέφουν μέρος των καταβληθέντων αποδοχών τους οι οποίες προβλέπονταν από τη συλλογική σύμβαση εργασίας.

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, ο επιχειρηματίας βρέθηκε να λαμβάνει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ από 23χρονο στον οποίο είχε καταβληθεί ως αποζημίωση απόλυσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 23χρονο, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.