ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Φυλακίστηκε παππούς για σεξουαλική κακοποίηση των τεσσάρων εγγονιών του

«Αν είχα διαπράξει τα αποδιδόμενα εγκλήματα, θα ήταν προτιμότερο να αυτοκτονήσω»

Κρήτη: Φυλακίστηκε παππούς για σεξουαλική κακοποίηση των τεσσάρων εγγονιών του

Αποτροπιασμό προκαλεί υπόθεση που αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων παιδιών από τον ίδιο τους τον παππού, στην Κρήτη.

Ο ηλικιωμένος, 74 ετών σήμερα, πήρε το δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως αφού μετά την απολογία του για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης στην αρμόδια ανακριτική Αρχή της Κρήτης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος στην απολογία του ούτε αρνήθηκε, ούτε ομολόγησε. Φέρεται μόνο να είπε ότι «αν έχει διαπράξει τα αποδιδόμενα εγκλήματα, θα ήταν προτιμότερο να αυτοκτονήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, σωματικής και ψυχικής, λόγω και της χρόνιας χρήσης ουσιών που φέρεται να έκανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.