ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. απέτρεψε αυτοκτονία… στο παρά πέντε

Τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου

Κρήτη: Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. απέτρεψε αυτοκτονία… στο παρά πέντε

Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν δώσει τέλος στη ζωή του πρόλαβαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ηρακλείου έναν 46χρονο Έλληνα.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/10) όταν η μητέρα του 46χρονου Ηρακλειώτη ενημέρωσε την αστυνομία ότι ο γιος της είχε εξαφανιστεί και ότι φοβόταν πώς θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πήγες ο 46χρονος φέρεται να είχε στείλει στη μητέρα του φωτογραφία με τη θηλιά που είχε φτιάξει και που θα περνούσε γύρω από το λαιμό του.

Μετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις και ταχύτατες έρευνες οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον παρ’ ολίγο αυτόχειρα λίγο μετά τις Μαλάδες και συγκεκριμένα σε λιόφυτο κοντά στο Δρακουλιάρη Ποταμό, έτοιμο να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.