ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κρήτη: Η πρώτη κατάθεση της 36χρονης – Τι είπε για τις μαχαιριές που δέχτηκε από τον σύντροφό της

Οι κηλίδες αίματος στο σημείο μαρτυρούν τα δεκάδες χτυπήματα σε πλάτη θώρακα και πόδια

Κρήτη: Η πρώτη κατάθεση της 36χρονης – Τι είπε για τις μαχαιριές που δέχτηκε από τον σύντροφό της

Η 36χρονη που δέχτηκε δεκάδες μαχαιριές από τον σύντροφό της στην Κρήτη, είναι καλύτερα στην υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη της κατάθεση ανέφερε ότι δεν προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσά τους.

Η γυναίκα μιλώντας σε αστυνομικούς από την εντατική, κάθονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους όταν ξαφνικά ο σύντροφός της άρχισε να της επιτίθεται με μαχαίρι.

«Η κατάσταση της υγείας της 36χρονης είναι σταθερή, νοσηλεύεται ακόμα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, για προληπτικούς λόγους, σήμερα θα είναι σε θέση να την μεταφέρουν στην χειρουργική» λέει ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Η 36χρονη παραμένει στη εντατική του ΠΑΓΝΗ. Η κατάστασή της έχει βελτιωθεί, με τη μοναδική κάκωση που ανησυχεί τους γιατρούς να είναι εκείνη στον πνεύμονα και η οποία προκάλεσε τη μεγαλύτερη αιμορραγία.

Σοκαρισμένοι παραμένουν και οι κάτοικοι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά από την άγρια επίθεση του 36χρονου στη σύζυγό του.

Οι κηλίδες αίματος μαρτυρούν τα δεκάδες χτυπήματα σε πλάτη, θώρακα και πόδια αλλά και τις απελπισμένες προσπάθειες να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες.

«Μια κοπέλα φώναζε βοήθεια, βγήκαμε έξω 21.30, λέει καλέστε το ασθενοφόρο. Η κόρη μου πήρε τηλέφωνο το ασθενοφόρο, μπήκε μέσα ο πατέρας, λέει πάρε και την αστυνομία τηλέφωνο» περιγράφει κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο MEGA.

Ο πατέρας του 36χρονου φέρεται να ήταν κι εκείνος που κατάφερε να ακινητοποιήσει τον γιο του ο οποίος, σε κατάσταση αμόκ, επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί και εν συνεχεία να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα.

«Είχε μαζευτεί αστυνομία ,ασθενοφόρο. Ήταν η γυναίκα αιμόφυρτη εδώ στην αυλή του διπλανού σπιτιού, δε μας αφήνανε να πλησιάσουμε πολύ κοντά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.