ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Καυγάδισε με συγχωριανό του και πυροβόλησε το μαγαζί… συγγενή του

Ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητό του από το κατάστημα, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε την βιτρίνα

Κρήτη: Καυγάδισε με συγχωριανό του και πυροβόλησε το μαγαζί… συγγενή του

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρεθύμνου για να εντοπίσουν έναν «πιστολέρο» που άνοιξε πυρ εναντίον ενός ψητοπωλείου στους Αρμένους και θρυμμάτισε την τζαμαρία της εισόδου, για να εκδικηθεί για τον διαπληκτισμό του με… άλλον συγχωριανό του!

Τα βίντεο που εξέτασαν οι αστυνομικοί από τις κάμερες άλλων επιχειρήσεων της περιοχής, αποκάλυψαν την ταυτότητα του δράστη ο οποίος πέρασε με το αυτοκίνητό του από το κατάστημα, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε την βιτρίνα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και δεν βρέθηκε παρά τις αναζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο του νεαρού βρισκόταν τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο, που δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα για την περίεργη υπόθεση αποκάλυψε ότι ο δράστης, που κατοικεί σε άλλη περιοχή του Ρεθύμνου, δεν είχε διαφορές με τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου αλλά με ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του! Οι δυο τους είχαν καυγαδίσει νωρίτερα για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη και ο «πιστολέρο» ξέσπασε στο κατάστημα του επιχειρηματία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.