ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Κοιμόταν δύο μέρες σε εγκαταλελειμμένο όχημα η 13χρονη που κατήγγειλε τον πατέρα της

Τι υποστήριξε η 13χρονη που κατήγγειλε μόνη της την παραμέλησή της

Κρήτη: Κοιμόταν δύο μέρες σε εγκαταλελειμμένο όχημα η 13χρονη που κατήγγειλε τον πατέρα της

Νέα στοιχεία έρχονται στην «επιφάνεια» για την 13χρονη από την Κρήτη που δεν την αναζήτησε κανείς όταν έφυγε από το σπίτι της.

Σύμφωνα με το cretapost, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με πολύ προσοχή το περιστατικό της παραμέλησης της ανήλικης μετά την καταγγελία που έκανε μόνη της η 13χρονη στις Αρχές και η οποία οδήγησε στη σύλληψη του 41χρονου πατέρα της ο οποίος θα δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου.

Κρήτη: Τι υποστήριξε η 13χρονη που κατήγγειλε μόνη της την παραμέλησή της

Η 13χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, έφυγε από το σπίτι της γιατί δεν άντεχε άλλο την κατάσταση στην οποία ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως ανέφερε ο πατέρας της ήταν βίαιος ενώ δεν ενδιαφερόταν για εκείνην και τα αδέρφια της. Έτσι, έφυγε από το σπίτι και πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο όπου και έμεινε για δύο βράδια.

Χθες, βλέποντας ότι δεν την έχει αναζητήσει κανείς αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να αναφέρει τα όσα βιώνει στους αστυνομικούς.

Εκείνοι μετά την καταγγελία εντόπισαν τον πατέρα και τον συνέλαβαν. Εκείνος ισχυρίστηκε πως με τη σύζυγό του έψαχναν μόνοι τους να βρουν την κόρη τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση εξετάζεται και από τις κοινωνικές υπηρεσίες, ενώ η 13χρονη φιλοξενείται προσωρινά στην παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.