
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/6) στον αρχαιολογικό χώρο στα Φαλάσαρνα των Χανίων, όταν ένας 45χρονος τουρίστας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και έφερε πολλαπλά τραύματα, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Για τον εντοπισμό και την ανάσυρση του 45χρονου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και στελεχών του Λιμενικού Σώματος, καθώς η πρόσβαση στο σημείο ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.
Παρά την άμεση κινητοποίηση των διασωστικών δυνάμεων, όταν κατάφεραν να τον προσεγγίσουν διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός.
Οι Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.