Κρήτη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Παππούς εναντίον γιου και νύφης

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και ο 78χρονος συνελήφθη

Κρήτη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Παππούς εναντίον γιου και νύφης

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης ήρθε στο φως με πρωταγωνιστή έναν 78χρονο.

Όπως έγινε γνωστό, ηλικιωμένος άνδρας πήγε στο σπίτι του γιου του και της νύφης του, στην περιοχή του Μασταμπά, και τους επιτέθηκε λεκτικά.

Οι λόγοι του επεισοδίου παραμένουν αδιευκρίνιστοι, ωστόσο, πατέρας, γιος και νύφη φέρονται να καβγάδισαν το μεσημέρι της Κυριακής, 9 Απριλίου.

Όλα συνέβησαν στο σπίτι του γιου, ηλικίας 48 ετών, στην περιοχή του Μασταμπά Ηρακλείου.

Η κατάσταση, όπως αναφέρει η ΕΡΤ,  βγήκε εκτός ελέγχου και ο πατέρας, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην συνέχεια στην Αστυνομία από το ζευγάρι, εξύβρισε και απείλησε τόσο τον 48χρονο όσο και την 46χρονη σύζυγό του, παρουσία των δύο παιδιών τους, εφηβικής ηλικίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και ο 78χρονος συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.