ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: Ολλανδός τουρίστας μέθυσε και η γυναίκα του τον… έκλεψε και τον παράτησε στο νησί

Είχε πιει τόσο πολύ που δεν μπορούσε να θυμηθεί ούτε το ξενοδοχείο του ούτε με ποιον ήταν διακοπές

Κρήτη: Ολλανδός τουρίστας μέθυσε και η γυναίκα του τον… έκλεψε και τον παράτησε στο νησί

Την κλοπή του κινητού του αλλά και 400 ευρώ κατήγγειλε την Πέμπτη στο Αστυνομικό Τμήμα, 58χρονος Ολλανδός ο οποίος έκανε διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να θυμηθεί το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε ή με ποιον ήταν μαζί!

Οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν και όπως αποκαλύφθηκε μετά και από έρευνα και των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, πίσω από την… κλοπή ήταν η ίδια του η σύζυγος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, αυτό που αναφέρουν πηγές που επικαλείται το cretalive.gr, είναι ότι το ζευγάρι επρόκειτο να αναχωρήσει από το νησί ωστόσο ο σύζυγος ήπιε… λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα η γυναίκα να έρθει στα όριά της, να τον αφήσει χωρίς κινητό και λεφτά και να φύγει από την Κρήτη μόνη της! Η σύζυγος είχε μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναχωρήσει την προηγούμενη της καταγγελίας του 58χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.