ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Πολωνός τουρίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Δεν σταματούν οι περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας

Κρήτη: Πολωνός τουρίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Σε «σίριαλ» χωρίς τέλος  εξελίσσεται η ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη. Δεν περνά μέρα για τις αστυνομικές αρχές χωρίς την καταγραφή περιστατικών κυμαινόμενης σοβαρότητας και βαρύτητας.

Έτσι, τα δύο προηγούμενα 24ωρα, εκτός από την υπόθεση της εισβολής άνδρα 41 ετών στο διαμέρισμα της εν διαστάσει συζύγου του, την οποία έπιασε από τον λαιμό ενώ κοιμόταν, στα αστυνομικά τμήματα του Ηρακλείου έφτασαν δύο ακόμη υποθέσεις.

Η πρώτη περίπτωση αφορά καταγγελία Πολωνής τουρίστριας εναντίον του ομοεθνή συντρόφου της για ξυλοδαρμό. Το ζευγάρι, που κάνει διακοπές στην Κρήτη και διαμένει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σταλίδας καβγάδισε το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης χτύπησε την 22χρονη κοπέλα με τα χέρια και με τα πόδια του, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει τραύματα και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη του 34χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δεύτερο περιστατικό αφορούσε υπόθεση εξύβρισης, για την οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 49χρονου συζύγου της γυναίκα 51 ετών. Το περιστατικό συνέβη στις 21 Σεπτεμβρίου στις Αρχάνες και ο καταγγελλόμενος δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.