ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης σε καφενείο στον Μυλοπόταμο

Η κατάσταση υγείας του 50χρονου θύματος έχει βελτιωθεί

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης σε καφενείο στον Μυλοπόταμο

Προφυλακίστηκε ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης σε καφενείο στον Μυλοπόταμο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost, ο 57χρονος στην απολογία του αναφέρθηκε στις προστριβές του και τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί με το θύμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας 31 Ιουλίου όταν ένα άτομο άνοιξε πυρ έξω από καφενείο στην πλατεία της Αξού στον Μυλοπόταμο και ενώ το καφενείο ήταν ακόμα ανοιχτό.

Ο δράστης πυροβόλησε τον 50χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά, καθώς και έναν 57χρονο υπάλληλο. Στη συνέχεια ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου νοσηλεύτηκε για 4 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερεύσει και πλέον παραμένει για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου σε απλό θάλαμο.

Ο 57χρονος φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε στις Αρχές έξι ημέρες μετά το αιματηρό περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.