ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη-Προπονητής ξιφασκίας: Καταγγελία και από πρώην σύντροφο του

Ο φερόμενος δράστης του άρεσε να ντύνεται με ρούχα πολεμιστών του μεσαίωνα

Κρήτη-Προπονητής ξιφασκίας: Καταγγελία και από πρώην σύντροφο του

Καθηγητής «μεσαιωνικής» ξιφασκίας φέρεται να είναι ο 36χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό του 21χρονου μαθητή του στη Κρήτη.

Ο φερόμενος δράστης του άρεσε να ντύνεται με ρούχα πολεμιστών του μεσαίωνα και ανέβαζε τακτικά φωτογραφίες με αντίστοιχες ενδυμασίες.

Ο 36χρονος, που έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες του 21χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα έγιναν στις 24 Οκτωβρίου, όταν ο καθηγητής είχε φιλοξενήσει τον μαθητή στο σπίτι του, για να πάνε μαζί για προπόνηση την επόμενη. Σύμφωνα με το φερόμενο θύμα, δύο φορές ο προπονητής προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εναντίον του.

Καταγγελία και από την πρώην σύντροφο του προπονητή

Εν τω μεταξύ, καταγγελία εις βάρος του προπονητή έχει κάνει και η πρώην σύντροφός του. Η εν λόγω γυναίκα είχε ζητήσει βοήθεια από αστυνομικούς του γραφείου αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας, αναφέροντας πως στους τρεις μήνες που είχε σχέση μαζί της, ήταν βίαιος και προσβλητικός απέναντί της.

Οπως κατήγγειλε, τον περασμένο Απρίλιο την έπιασε από τον αυχένα και χτυπούσε το κεφάλι της βίαια στα πλακάκια του μπάνιου, ενώ τον Σεπτέμβριο την χτύπησε με ένα σκουπάκι στο πρόσωπο και στα πόδια. Από τα χτυπήματα είχε αιμορραγία και συμπτώματα διάσεισης, με το ΠΑΓΝΗ να επιβεβαιώνει τα τραύματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος μιλώντας στον Alpha αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως πρόκειται για «ασύστολα ψεύδη» και απειλώντας για «νομικές συνέπειες μετά από αυτό», σημειώνοντας πως για ένα χρόνο προπονούσε το φερόμενο θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.