ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: «Πυροβολούσε το παιδί μου και έτρεχα να το σώσω» – Ξέσπασμα από τον πατέρα του 20χρονου τραυματία

Από τις σφαίρες ο 20χρονος τραυματίστηκε στο δεξί χέρι

Κρήτη: «Πυροβολούσε το παιδί μου και έτρεχα να το σώσω» – Ξέσπασμα από τον πατέρα του 20χρονου τραυματία

Σε χειρουργική επέμβαση, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, υποβλήθηκε ο 20χρονος που δέχτηκε καταιγισμό από σφαίρες στη διασταύρωση του Αντισκαρίου του Δήμου Φαιστού χθες το πρωί, από έναν 30χρονο.

Ο νεαρός αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. στις Μοίρες απο τον πατέρα του με Ι.Χ και κρίθηκε απαραίτητη η μετάφορά του άμεσα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο 45χρονος πατέρας του θύματος και αυτόπτης μάρτυρας στο αιματηρό περιστατικό με πρωταγωνιστές δύο αδέλφια, μίλησε στο ekriti για την παρολίγον τραγωδία:

«Πάνω από 3 χρόνια τους κάνουμε παρατήρηση γιατί κόβουν την περίφραξη στα κτήματα μου και βάζουν μέσα τα κοπάδια τους» είπε και συμπλήρωσε: «Χθές έκαναν πάλι το ίδιο μπροστά στα μάτια μας και ο γιος μου τους έκανε παρατήρηση. Τότε ο ένας από τους δύο, αυτός που έχω βαφτίσει , έβγαλε το όπλο και άρχισε να ρίχνει. Έριχνε συνέχεια, κοιτούσα να προλάβω να σώσω το παιδί μου. Αυτοί αμέσως μετά εξαφανίστηκαν​​».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απο τις σφαίρες ο 20χρονος τραυματίστηκε στο δεξί χέρι. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο περισυνέλεξαν δέκα κάλυκες, προερχόμενοι από το πιστόλι των 9 χιλιοστών που χρησιμοποίησε ο 30χρονος φερόμενος ως δράστης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.