ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κρήτη: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. πέντε νεαροί που διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα στα Χανιά

Σε βάρος των νεαρών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία

Κρήτη: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. πέντε νεαροί που διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα στα Χανιά

Η Ελληνική Αστυνομία, εξιχνίασε τις τέσσερις διαρρήξεις που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας και της Τρίτης, σε καταστήματα στα Χανιά από μια ομάδα πέντε νεαρών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες, τρεις 18χρονους και έναν 19χρονο, καθώς και έναν 26χρονο Αλβανό οι οποίοι διέρρηξαν τις εισόδους δυο εμπορικών επιχειρήσεων και ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ από τα οποία έκλεψαν συνολικά 7.391 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να εισβάλουν και σε ένα ακόμη κατάστημα χωρίς να τα καταφέρουν.

Σε βάρος των νεαρών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.