ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Στη φυλακή ο 28χρονος που πυροβόλησε από το αυτοκίνητό του 27χρονο πεζό

Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές Ηράκλειο

Κρήτη: Στη φυλακή ο 28χρονος που πυροβόλησε από το αυτοκίνητό του 27χρονο πεζό

Την προσωρινή κράτηση του 28χρονου ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε  τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής έναν 27χρονο στην περιοχή Κατσαμπάς του Ηρακλείου, αποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας.

Ο 28χρονος, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, σύμφωνα με τον συνήγορό του, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σύμφωνα, μάλιστα με το συνήγορό του, ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι πριν το περιστατικό βρισκόταν σε γάμο και είχε μαζί του το όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε μετά από καυγά που είχε με τον 27χρονο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο, ενώ ο 28χρονος που πυροβόλησε βρισκόταν μέσα σε ΙΧ και το θύμα ήταν πεζό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 28χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για πρόκληση βίαιων περιστατικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.