Μα, απαντάς με ανακοίνωση στον Λιάγκα; Στον Λιάγκα; Έλεος!

Κρήτη: Στο «φως» εικόνες με την μητέρα της κακοποιημένης 3χρονης – Έδωσε ψευδή στοιχεία στο νοσοκομείο (βίντεο)

Ζούσε με την οικογένειά της σε θερμοκήπιο

Κρήτη: Στο «φως» εικόνες με την μητέρα της κακοποιημένης 3χρονης – Έδωσε ψευδή στοιχεία στο νοσοκομείο (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στη δημοσιότητα δόθηκαν εικόνες από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τη μητέρα της κακοποιημένης 3χρονης στην Κρήτη, λίγο πριν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα φέρεται να βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο αναζητώντας μεταφορικό μέσο, ενώ κατά τη νοσηλεία του παιδιού στο νοσοκομείο έδωσε, σύμφωνα με καταγγελίες, ανακριβή στοιχεία ταυτότητας.

Αν οι εκλογές γινόντουσαν την ερχόμενη Κυριακή, τι θα ψηφίζατε από τα νέα κόμματα;

Προβολή απαντήσεων

Loading ... Loading ...

Το άτομο που εξυπηρέτησε τη μητέρα στην προσπάθειά της να βρει ταξί, είπε στο Live News:

«Ήμουνα εγώ στο μαγαζί και ήρθε και έψαχνε ταξί. Της έδωσα ένα νούμερο που υπήρχε έξω, εκεί στο μαγαζί και λέω πάρε ταξί. Δεν ξέρω αν έχει αναστάτωση και τέτοια πράγματα. Μένουνε σε κάποια θερμοκήπια. Η παιδική χαρά είναι πάρα πολύ μακριά στο χωριό μέσα. Αποκλείεται να πήγαιναν τα παιδιά της στην παιδική χαρά».

Μάρτυρες της περιοχής περιγράφουν δύσκολες συνθήκες διαβίωσης για την οικογένεια, αναφέροντας ότι διέμεναν προσωρινά σε χώρο που είχε παραχωρηθεί κοντά σε θερμοκήπια, χωρίς τις βασικές υποδομές κατοικίας.

Στο Live News μίλησε και ο άνθρωπος που παραχώρησε στη μητέρα το θερμοκήπιό του, ώστε να μείνει μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά τους.

«Εγώ φυσικά παραχώρησα εδώ μια αποθήκη. Εδώ ήταν μια αποθήκη ενός θερμοκηπίου για να μη βρέχονται έξω από τη βροχή. Κάτι κρεβάτια έχουν βάλει κάτι αυτά. Εδώ είναι αποθήκη θερμοκηπίου, δεν είναι σπίτι. Απλώς τους έβαλα μέσα για να μην μένουν έξω. Μου είπαν θα βρουν, θα βγάλουν λεφτά, θα βρουν ένα σπίτι να νοικιάσουν», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν σε ένα πάρκο και με παρακάλεσε εκεί πέρα. Ήρθε εδώ πέρα, της έδωσα και το καρότσι γιατί είχαν ένα μωρό πέντε μηνών, τεσσάρων, παπούτσια και άλλο. Και άλλοι στην περιοχή τους δίνανε ρούχα, παπούτσια, φαγητά, διάφορα. Αυτοί πάνε και έρχονται γενικώς εδώ πέρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και για το ενδεχόμενο κακοποίησης, ενώ η ιατρική του κατάσταση παραμένει κρίσιμη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.