ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κρήτη: Στον εισαγγελέα 55χρονος για τους πυροβολισμούς στη βάπτιση του παιδιού του

Επίσης συνελήφθη και ο 36χρονος υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης όπου έγινε το γλέντι

Κρήτη: Στον εισαγγελέα 55χρονος για τους πυροβολισμούς στη βάπτιση του παιδιού του

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα ο 55χρονος που έριξε άσκοπους πυροβολισμούς στο γλέντι για τη βάπτιση του παιδιού του.

Οι πυροβολισμοί «έπεφταν βροχή» στο γλέντι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε χωριό του Ηρακλείου, με πολλούς από τους καλεσμένους να φεύγουν τρομοκρατημένοι.

Σύμφωνα με το Creta24, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο στο κέντρο την επόμενη ημέρα και εντόπισαν 20 κάλυκες, ωστόσο εκτιμάται ότι ο χώρος είχε καθαριστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό συνελήφθη, εκτός από τον πατέρα του παιδιού και ο 36χρονος υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης όπου έγινε το γλέντι της βάφτισης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.