ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κρήτη: Στον εισαγγελέα η 56χρονη που απείλησε με μαχαίρι τη σύντροφό της – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ασκήθηκε επίσης δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Κρήτη: Στον εισαγγελέα η 56χρονη που απείλησε με μαχαίρι τη σύντροφό της – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε η 56χρονη που κατηγορείται από τη σύντροφό της ότι την ξυλοκόπησε και απείλησε με μαχαίρι, στην περιοχή της Νέα Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στην 56χρονη ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία να απολογηθεί στην ανακρίτρια την προσεχή Τρίτη και μέχρι τότε κρατείται.

Υπενθυμίζουμε πως η 56χρονη συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου της ότι την ξυλοκόπησε και απείλησε με μαχαίρι.

Το συμβάν έγινε στην περιοχή της Αλικαρνασσού, η 56χρονη, κατήγγειλε ότι η σύντροφός της, επίσης 56 ετών, με την οποία έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, της επιτέθηκε και τη χτύπησε στο κεφάλι, ενώ φέρεται να την απείλησε και με μαχαίρι στο λαιμό. Να σημειωθεί, ότι μετά την καταγγελία, έγινε γνωστό ότι η 56χρονη είχε δεχθεί επίθεση και κατά το παρελθόν, καθώς η σύντροφος της είχε αποπειραθεί να την πνίξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντως με τον συνήγορο της 56χρονης κατηγορούμενης, Γιώργο Λιονάκη, υπάρχει η ενημέρωση ότι η καταγγέλλουσα επιθυμεί να καταθέσει ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου. Φέρεται να έχει πρόθεση να δώσει μια διαφορετική εκδοχή των όσων συνέβησαν, υπερασπιζόμενη την 56χρονη σύζυγο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.