ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Συγκλονίζει 12χρονος που κατήγγειλε δύο συγγενικά του πρόσωπα για κακοποίηση

Ζήτησε βοήθεια από την Πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου Μαίρη Παχιαδάκη

Κρήτη: Συγκλονίζει 12χρονος που κατήγγειλε δύο συγγενικά του πρόσωπα για κακοποίηση

Ένα 12χρονο αγόρι στην Κρήτη κατήγγειλε δύο συγγενείς του για κακοποίηση.

Ο 12χρονος αποφασίσει να μιλήσει στην Πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου Μαίρη Παχιαδάκη. Έτσι, όταν έφυγε από το σχολείο την επισκέφτηκε  στην πλατεία Ελευθερίας. Ο ίδιος υποστήριξε  ότι δέχεται κακοποιητική συμπεριφορά από δύο συγγενικά του πρόσωπα.

Η Πρόεδρος ήταν σοκαρισμένη που άκουσε το μαρτύριο που περνούσε το αγόρι καθημερινά και της ζητούσε βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση διερευνάται και έχει πάρει το δρόμο της Εισαγγελίας ενώ εφόσον επιβεβαιωθούν τα στοιχεία θα αναλάβουν δράση κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.