Κρήτη: Συλλήψεις για ναρκωτικά και δενδρύλλια κάνναβης

Στις περιοχές του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου

Κρήτη: Συλλήψεις για ναρκωτικά και δενδρύλλια κάνναβης

Πέντε συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη, συγκεκριμένα τέσσερις στο Ρέθυμνο και μία στο Ηράκλειο, σχετικά με υποθέσεις ναρκωτικών.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εντοπισμού φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο και σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος τριών Ελλήνων για την καλλιέργεια της. Πρόκειται για τη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης η οποία εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου στις 19 Μαΐου του 2021 και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, οι συγκεκριμένοι άνδρες ήταν που είχαν προβεί στην καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με συνολικά χίλια εκατό τριάντα πέντε δενδρύλλια κάνναβης. Σε βάρος των τριών προσώπων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Στο μεταξύ, συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του και σε υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 103,6 γραμμάρια κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο καλλιεργούντο, ύψους 1,5 μέτρου.

Τέλος, συνελήφθη μεταμεσονύχτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς των ΤΑΕ Ηρακλείου, Έλληνας διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια κάνναβης και ένα μεταλλικό γκλοπ. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.