ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Συνελήφθη 18χρονος δικυκλιστής – Συγκρούστηκε με αγροτικό και έβγαλε καραμπίνα μετά από τροχαίο

41χρονος οδηγός κατάθεσε μήνυση εις βάρους του 18χρονου

Κρήτη: Συνελήφθη 18χρονος δικυκλιστής – Συγκρούστηκε με αγροτικό και έβγαλε καραμπίνα μετά από τροχαίο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κριτσά στο Λασίθι, στην Κρήτη, ανάμεσα σε ένα 18χρονο και ένα 41χρονο.

Όλα άρχισαν όταν οι δυο άντρες ενεπλάκησαν σε ένα τροχαίο και ο ένας από αυτούς έβγαλε όπλο.

Ο 18χρονος οδηγούσε ένα δίκυκλο όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα συγκρούστηκε με το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος.

Οι δυο άντρες τότε άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα και ο 18χρονος πάνω στην ένταση του καυγά έβγαλε μια καραμπίνα που είχε μαζί του και απείλησε τον 41χρονο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άντρες είχαν στο παρελθόν διαφωνίες και είχαν συγκρουστεί για κτηματικές διαφορές.

Λίγο λεπτά αργότερα ηρέμησαν τα πνεύματα και οι δυο άντρες έφυγαν από το σημείο.

Ωστόσο ο 41χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και να καταθέσει μήνυση εις βάρους του 18χρονου που τον απείλησε με την καραμπίνα.

Στη συνέχεια και ο 18χρονος αποφάσισε να μεταβεί στο νοσοκομείο υποστηρίζοντας ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά από το τροχαίο ατύχημα που είχε συμβεί λίγο νωρίτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά οι αστυνομικές αρχές μετέβησαν στο νοσοκομείο και συνέλαβαν τον 18χρονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.