ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Συνελήφθη 53χρονος που κακοποιούσε τη σύζυγο του για χρόνια

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία

Κρήτη: Συνελήφθη 53χρονος που κακοποιούσε τη σύζυγο του για χρόνια

Για κακούργημα κατηγορείται ο 53χρονος που για χρόνια κακοποιούσε τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων, που του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για ενδοοικογενειακή βία.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Η γυναίκα, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση του συζύγου της, τον κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως η ίδια υποστήριξε, από το 2011 έως και σήμερα ο σύζυγός της έχει συχνά ξεσπάσματα σε βάρος της ακόμα και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.