ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρυφές κάμερες: Πώς να τις εντοπίσετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές με «γυμνό» μάτι

Κρυφές κάμερες: Πώς να τις εντοπίσετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με κρυφή κάμερα που εντοπίστηκε σε τουριστικό κατάλυμα στη Χαλκιδική, οι χρήστες του διαδικτύου αναζητούν τρόπους να προστατευτούν όταν βρίσκονται στις διακοπές τους, με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι θα πρέπει να δείχνουμε μεγάλη προσοχή όταν βρισκόμαστε σε ένα ξενοδοχείο.  

Σύμφωνα με τους ίδιους, καλό είναι να πραγματοποιούμε ένα σύντομο έλεγχο όταν επισκεπτόμαστε κάποιο τουριστικό κατάλυμα, και συγκεκριμένα να ελέγχουμε, φώτα, συνδεδεμένα ραδιόφωνα, ρολόγια και θερμοστάτες.

Όπως εξηγούν, το πιθανότερο είναι η κάμερα να είναι συνδεδεμένη σε ηλεκτρική πηγή ή συσκευή, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα βοηθούσε το να αποσυνδέσουμε τηλεόραση, ηχεία και ρολόγια.

Ωστόσο, τονίζουν ότι οι κρυφές κάμερες είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές με «γυμνό» μάτι, και μπορεί να είναι προσαρμοσμένες σε αντικείμενα κοινής χρήσης, όπως ένα στυλό, ή ακόμη το πόμολο της πόρτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.