ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξάνθη: 19χρονη παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό αυτοκινήτου – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Η νεαρή κοπέλα είχε βγάλει το σκυλάκι της βόλτα όταν έγινε το ατύχημα

Ξάνθη: 19χρονη παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό αυτοκινήτου – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία 19χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε απο οδηγό αυτοκινήτου στην περιοχή του Π. Ζυγού Ξάνθης.

Η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Η 19χρονη φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό. Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της.

Η άτυχη νεαρή κοπέλα είχε βγάλει το σκυλάκι της βόλτα στην περιοχή του Π. Ζυγού το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όταν διερχόμενο όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την παρέσυρε και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη . Την 19χρονη εντόπισε διερχόμενος οδηγός και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται πως το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα ήταν πιθανότητα μαύρο χρώματος, ωστόσο η Αστυνομία συνθέτει προσεκτικά το παζλ όλων των διαθέσιμων στοιχείων ώστε να φτάσει άμεσα στην ταυτοποίηση του δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, παρακαλούνται όσοι πολίτες έχουν την παραμικρή πληροφορία για το εν λόγω ατύχημα, που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης, να απευθυνθούν στην Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.