ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξάνθη: Βοσκός έπεσε θύμα ληστείας στο μαντρί του – Τον απείλησαν με κατσαβίδι

Απίστευτο περιστατικό με έναν ηλικιωμένο να πέφτει θύμα ληστείας στο μαντρί του!

Ξάνθη: Βοσκός έπεσε θύμα ληστείας στο μαντρί του – Τον απείλησαν με κατσαβίδι

Δεν έχει τέλος το θράσος ορισμένων επιτήδειων και αδίστακτων ληστών στην Ξάνθη, οι οποίοι σκορπούν τον τρόμο στην προσπάθεια τους να υφαρπάξουν λίγα χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα και το απόγευμα της Κυριακής σε ποιμνιοστάσιο με θύμα έναν ηλικιωμένο κτηνοτρόφο στην Ξάνθη.

Άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης κρατώντας στα χέρια του ένα κατσαβίδι απείλησε τον ηλικιωμένο άνδρα και κατάφερε να του αφαιρέσει χρήματα, διάφορα προϊόντα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ φεύγοντας δεν δίστασε να χτυπήσει τον ηλικιωμένο με ένα ξύλο, αφαιρώντας επιπλέον τέσσερις μπαλαντέζες, έναν τροχό και δύο φιάλες υγραερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αδίστακτος ληστής τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο ηλικιωμένος κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.