ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ξεκίνησε η προσπάθεια αφύπνισης του Μ.Μαυρομμάτη στη ΜΕΘ «Γ. Γεννηματάς»

Ο Μ.Μαυρομμάτης που φέρει εγκαύματα στο 18% του σώματός του

Ξεκίνησε η προσπάθεια αφύπνισης του Μ.Μαυρομμάτη στη ΜΕΘ «Γ. Γεννηματάς»

 Ξεκίνησε η προσπάθεια αφύπνισης του Μανώλη Μαυρομμάτη που μαζί με τη σύζυγό του δίνουν μάχη ζωής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”.

Ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης που φέρει εγκαύματα στο 18% του σώματός του και παρουσιάζει καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, εμφανίζει το τελευταίο 24ωρο μια μικρή βελτίωση στην υγεία του και οι γιατροί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Κρατικού, αποφάσισαν να ξεκινήσουν από το πρωί προσπάθεια αφύπνισης.

Πρόκειται για μια σταδιακή και χρονοβόρα διαδικασία που άρχισε σήμερα και θα ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα κι έχει τελικό στόχο την αποσωλήνωση του ασθενούς και την αυτονόμησή του από τη μηχανική υποστήριξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη πλευρά, η σύζυγός Ειρήνη Μαυρομμάτη, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ίδιου νοσοκομείου, παραμένει σε κρίσιμη και σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων και φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματός της. Προς το παρόν δεν παρουσιάζει ούτε επιδείνωση ούτε βελτίωση, όμως, σε κάθε περίπτωση είναι σε ετοιμότητα η κεντρική ΜΕΘ του Νοσοκομείου να την αναλάβει εάν απαιτηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.